Södertälje Hamn 2012

Tack till Alla som var där, Café Nova och ägare till hamnen som gjorde detta möjligt!
Legalize it!

This one's for you!

Dagen av regn

Tors dag idag och imorgon Frejs dag hela dagen! Jaja, nu till bild uppladdandet....


Mula & Aola
Leher & Nei
Regel
Cerr
Knew & Dwen (osäker)
Dre
Leher (osäker)

Ett tecken på liv

Yes yes y'all! Livet är en vild karusell och även ifall denna karusell ibland kan göra dig illamående, deppig, uttråkad så behövs dom dåliga tiderna för att karusellen ska få ny kraft och skicka en ut i det vilda, goa livet! Jag ser dom dåliga tiderna som början på något bra. För utan dom dåliga tiderna skulle ju allt uppfattas som samma gamla, right? Jag är så oerhört tacksam för den kraft som livet har och för att jag har kraften att se hur stort livet egentligen är. Det är lätt att bli förvirrad och nerbruten i dessa tider, passa er för den. Du är din gud, du har till stor del ödet i dina händer. Så, vad händish? Frågar du mig så säger jag bara KÖR ALLT.
Det var allt för idag. Vill också påpeka att min Associationsrubbning visade sig för er idag. Ett tecken på liv alltså i form av att EN bild igår blev inskickad. Klart att första snubben som stöttar bloggen ska ha creds; TACK Mega! :)
Dagens lirare blev:
Ale
Mega
Jons
Dre
Äger
Jons
Osir
Nei

Ps. Jons fick två peices idag. Inte bara för att han var en otroligt duktig målare utan också för hans tråkiga ödes skull. RIP. Nei's peice från Gnesta konsthall (som idag enligt SN gick i "graven" eller snarare konkurs, RIP anyway) fick vara med igen då kvalitén på den förra blev sådär men också för att det är en jävligt bra peice.


Dagens ihopkok.

Vill börja med att säga att jag kanske inte är rätt snubbe för det här trots allt. Har fan fullspeckade dagar hela veckorna. Inte ens 10 minuter för att uppdatera en blogg är lätt att klämma in. Nåja, här är ett axplock med peices som jag gillade idag. Misslyckades redan efter andra uppdateringen med att hålla mig innanför linje 37's gränser. Peicen av Caster var helt enkelt för fet för att frysas ut.
En rolig sak med graffitimålningar är ett konstigt fenomen som jag ofta stöter på. Jag kan ibland se peices många många gånger innan jag blir begeistrad i dom... Gillar att ens syn på en målning plötsligt kan förändras.. Imorgon blir det nya uppdates och jag hoppas att detta fenomen kan visa sig i sin fullaste form, har nämligen inte allt för mycket foton. Mestadels gamla som jag känner "sådär" för. Om det finns någon som så här tidigt ens kollar bloggen och dessutom har foton; gör mig (och alla andra som ännu kanske inte hittat hit) en tjänst! Skicka bilderna till min mail: valle_one@hotmail.com 
Caster - Nykvarn
Krey-C - Gnesta
Geds - Gnesta
Ögat - Järna
Rosie - Gnesta
(Måste tillägga att jag saknar färska grejer från Rosie på Linjen....!!)

Första bilduppdateringen!


SHU!

Tänkte först och främst säga: Hej och välkomna till den blivande bloggen för Linje 37 (Södertälje - Gnesta)!!
Har haft som avsikt att samla in all graffiti längst tåglinjen och göra något av det sedan en lång tid tillbaka. Jag anser att vi har väldigt duktiga målare och att det bör finnas en samlad plats för att se alla verken! Internet funkar utmärkt och Blogg.se får nog plats för en användare som inte har som rutin att varje morgon ta ett kort på sig själv i badrumsspegeln med idominsalva på läpparna. Usch, fy fan om man skulle få något så missanpassat som bloggerska till son eller dotter.


Foton på målningar från Linje 37 är alltid varmt välkommna att skickas till: valle_one@hotmail.com

RSS 2.0